Angajații lunii ianuarie la Apa Serv

Muncesc în fiecare zi, indiferent de condițiile meteo. Datorită lor, abonații societății de apă din Valea Jiului au acces la apa potabilă. În fiecare lună, ApaServ Valea Jiului îi premiază pe angajații care s-au remarcat. În luna ianuarie, ca urmare a analizării rapoartelor de activitate ale angajaților Apa Serv Valea Jiului, conducerea societății a decis să acorde unui număr de 3 salariați titlul de ”Angajat al lunii ianuarie”.

Astfel, în cadrul activităților specifice atribuțiilor de serviciu, în prima lună a anului 2017 s-au evidențiat următorii noștri salariați:

  • Alin Săceanu – şef serviciu Recuperare – Creanţe;
  • Maghier Ioan – Aurel –  instalator la Secţia apă – canal Petrila
  • Stoica Anton – mecanic la Staţia de tratare a apei Zănoaga.

”Îi felicit pe angajații noștri care își merită pe deplin acest titlu, pentru activitatea lor din luna ianuarie. În același timp, remarc faptul că, în cursul lunii ianuarie, foarte mulți dintre salariații noștri, de la cei din diverse niveluri de conducere și până la muncitori au fost într-o permanentă competiție pentru acest premiu, fapt care s-a reflectat în mod pozitiv în activitatea noastră cotidiană. Cred că instituirea acestui premiu este de bun augur și vom continua acest tip de competiție internă între salariații Apa Serv pe tot parcursul acestui an”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului SA.

Aceştia împart titlul de ”Angajat al lunii ianuarie”, al treilea premiu de acest fel instituit de Apa Serv Valea Jiului. Celor trei angajați, conducerea Apa Serv le-a oferit o diplomă prin care să le fie evidențiat statutul de ”Angajat al lunii”, precum și o primă în bani.

 

[slideshow_deploy id=’43281′]

 

 



« (Știre anterioară)