Cod galben de ceaţă în mai multe judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţă, cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe din ţară, unde vizibilitatea scade izolat şi sub 50 de metri.

COD GALBEN: Valabil de la ora 7:40 până la ora 11:00 în Iaşi: Tot judetul; Vaslui: Tot judetul; Botoşani: Tot judetul; se vor semnala : precipitații mixte ce determină, local, depuneri de polei

COD GALBEN: Valabil de la ora 7:10 până la ora 10:58 în Tulcea: Tot judetul se vor semnala : ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Observatii : local, județul Tulcea

Atenţionarea a fost emisă pentru mai multe localităţi din judeţele Alba, Harghita şi Mureş şi este în vigoare până la ora 9.00.

În aceste zone, vizibilitatea este scăzută local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, pe alocuri depunându-se şi polei.

De asemenea, întreg judeţul Constanţa este sub atenţionare cod galben de ceaţă până la ora 10.00.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, la ora transmiterii acestei ştiri, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

Luni, meteorologii au emis o informare de ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului, precum şi ninsori în zona de munte şi trecător, pe arii restrânse, polei. Informarea este valabilă până joi dimineaţă.

[slideshow_deploy id=’19661′]