”Valentin`s Day” la Hotel Rusu din Parâng

rusuHotel Rusu aduce sărbătoarea iubirii, de Valentine`s Day, în Parâng. Administratorii elegantei locații din zona turistică a municipiului Petroșani vă propun o zi minunată, sub semnul dragostei, la Hotel Rusu în Masivul Parâng.

”Vă așteptăm, în seara de Sfântul Valentin / Valentin`s Day, de la orele 18,00  într-o ambianță magică pe care o creăm special pentru acest eveniment. Oaspeții noștri vor avea parte de o cină romantică, cu un meniu format din delicatese personalizate în ton cu sărbătoarea iubirii. În plus, într-un decor unic, în ton cu acest eveniment, atmosfera unei seri romantice va fi întreținută de un cunoscut DJ”, se arată într-un mesaj postat de administratorii Hotelului Rusu pe pagina oficială a facebook a acestuia.

Evenimentul beneficiază și de un preț special de numai 125 de lei/persoană.

În plus, în limita locurilor disponibile, Hotel Rusu oferă și pachete cu cazare în cameră dublă (cu mic dejun și acces la centrul SPA, cu jacuzzi și saună umedă și uscată) la un preț special de numai 400 de lei/pachet.

Hotel Rusu aduce sărbătoarea iubirii, de Valentine`s Day, în Parâng. Pentru rezevări, contactați Hotel Rusu la telefon: 0742-087.221 sau 0742-087.222, ori pin e-mail, pe adresa: info@hotelrusu.ro

vday1

vday2

[slideshow_deploy id=’20328′]



(Următoarea știre) »