Festivalul Oamenilor de Zăpadă la Straja

Concursul a debutat în stațiunea turistică din vestul Văii Jiului datorită faptului că sunt mulți copii în tabere iar o singură zi nu era de ajuns pentru a-și finaliza creațiile.

Festivalul Oamenilor de Zăpadă s-a deschis în zona cabanelor din Straja, organizatorii propunându-și, ca prin astfel de evenimente, să diversifice oferta de iarnă a stațiunii. Cabanierii au luat în calcul și vacanța copiilor, dar și faptul că mulți dintre ei au venit în stațiune împreună cu părinții. În acest fel este asigurată completarea timpului liber pentru cei care au obosit la schi și s-au retras după amiaza și seara la cabane.

„Sunt foarte mulți copii în Straja și am decis ca festivalul să se desfășoare pe parcursul întregii săptămâni și doar într-o singură zi, cum s-a întâmplat în anii anteriori. La fiecare cabană sunt copii și părinți, iar seara pot să aibă această activitate. Așa își pot pune imaginația la încercare în fiecare zi”, a declarat principalul investitor din stațiune și organizatorul întrecerii, Emil Părău.

Festivalul se află la ediția a noua, festivitatea de premiere a celor mai interesante creații urmând să aibă loc sâmbătă, 14 februarie.

[slideshow_deploy id=’24093′]