Sorin Grindeanu: “ Îmi doresc sa particip la reconcilierea dintre romani”

Sorin Grindeanu, premierul României a ținut un discurs în plenul reunite al Parlamentului. În aceste momente are loc dezbaterea pe moțiunea de cenzură depusă de PNL-USR împotriva Guvernului PSD-ALDE. Premierul susține că de astăzi, toată lumea trebuie să se întoarcă la treabă.

“Sper ca astazi sa ne intoarcem la treaba. Am irosit deja prea multa energie pe alte lucruri.  Acum nicio luna ati votat acest Guvern in Parlament si mi-ati dat o misiune: sa conduc acest Guvern. Este responsabilitatea noastra sa avem toti ministrii usile deschise catre toti primarii si presedintii de CJ.  Avem si datoria sa implementam ce scrie in programul de guvernare. Repet, ce scrie acolo. Desi a trecut un timp scurt, am luat si masuri bune pentru Romania.  Dincolo de programul de guvernare, nu putem sa ignoram evenimentele din Romania. Cred ca tinerii din strada au dreptul sa-si exprime nemultumirea”,  a spus premierul Sorin Grindeanu.

 

În plus, acesta își dorește ca românii să fie uniți și vrea să participe la reconcilierea acestora.

 

“ Este momentul sa cautam lucrurile care ne apropie, nu care ne despart. Ca premier imi doresc sa particip la reconcilierea dintre romani.  Am considerat ca prim-ministru ca e nevoie de mai multa dezbatere, de dialog. iar cel mai bun loc ca acest lucru sa se intample este aici, in Parlament. Imi doresc ca la aceeasi masa sa stea juristi, parlamentari. Guvernul va sustine in continuare lupta impotriva coruptiei si consolidarea statului de drept. Va promit ca se va pune accent mai mult pe dialog”,  a mai spus premierul.

[slideshow_deploy id=’43281′]