Echipa de fotbal-tenis CS Inter Petrila începe primele jocuri oficiale

La sfârșitul acestei săptămâni, Inter Petrila va lua startul în primele competiții oficiale de fotbal-tenis după integrarea în primul eșalon al Federației Române de Fotbal-Tenis.

Lotul de 6 jucători, alcătuit din Florin Bolohan, Nicușor Chircu, Bogdan Marmaliuc, Daniel Zvanciuc, Cristian Horvath și Claudiu Stoica (antrenor jucător), s-a pregătit intens la Sala Sporturilor „Constantin Brâncuși” din Petrila pentru această repornire a motoarelor în fotbal-tenisul petrilean.

Prima etapă a Campionatului Național de seniori 2017

Campionatul Național de fotbal-tenis editia 2017 debutează în perioada 17-19 februarie. Prima etapă la seniori masculin va avea loc în localitatea Târgoviște, în sala de sport Aninoasa. În competiție sunt înscrise 12 echipe acreditate de FRFT și 4 echipe care urmează accederea în acest eșalon divizionar.

Etapa se va desfășura după următorul program:
– 17.02.2017 – 19:00 Ședința Tehnică (Hotel Dâmbovița, Târgoviște);
– 18.02.2017 – 08:30 Startul Competiției de Simplu, Dublu și Triplu;
– Dacă partidele nu se vor încheia până la ora 20.00, meciurile se vor reprograma pentru data de 19.02.2017.

Cea de-a doua etapă va urma la Slatina în luna martie, la o dată care va fi comunicată ulterior, iar ceea ce ne bucură este faptul că, în luna aprilie, Petrila va găzdui cea de-a treia etapă a Campionatului Național, după cum declară antrenorul Stoica.

La sfârșitul lunii aprilie, Inter Petrila va participa la prima competiție mondială, Cupa Mondială de Veterani (seniori peste 35 de ani) care se va desfășura la Le Havre în Franța.

[slideshow_deploy id=’27126′]