Clubul Rotary Valea Jiului lansează proiectul de dezvoltare personală și antreprenorială ”Ștafeta succesului”

rotary dicuRotary Club Petrosani Valea Jiului demareaza vineri, 17 februarie, ora 12, la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, proiectul de dezvoltare personala si antreprenoriala: STAFETA SUCCESULUI. Proiectul se adreseaza elevilor de clasa a X-a si vizeaza transferul de informatii de baza legate de dezvoltare personala si indrumare in antreprenoriat. Sunt vizate toate colegiile din Valea Jiului, proiectul avand si caracter competitional.

Acesta este primul proiect derulat sub egida Clubului Rotary din Valea Jiului în cursul acestui an. Membrii clubului și-au propus însă mai multe activități similare, pentru anul 2017, după cum urmează:

 

  • STAFETA SUCCESULUI – proiect de dezvoltare personală și antreprenorială, dedicat elevilor din clasele a X-a de la Colegiile din Valea Jiului. Proiectul are și caracter competițional, la nivel de colegiu și la nivel zonal, urmărind să identifice tinerii cu viziune, cu idei, curajoși și dornici să își dezvolte propriile lor proiecte. Proiect realizat în Parteneriat cu colegiile din Valea Jiului.
  • COPIII IUBESC NATURA – Va fi implementat în Săptămâna Altfel din luna aprilie. Acțiune educativă, creativă și recreativă dedicată elevilor din ciclul primar pentru relația lor armonioasă cu Natura. Proiect realizat în Parteneriat cu școlile din Valea Jiului.
  • rotary-vj1ZIUA OLIMPICILOR –  7 OCTOMBRIE . Proiect dedicat finaliștilor și câștigătorilor de olimpiade și concursuri la fazele naționale, organizate prin Ministerul Educației ( Inspectoratele Școlare). Sunt agrenați elevi din ciclul gimnazial și liceal. Proiect realizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara.
  • VALEA JIULUI ÎN VIITOR –  Luna decembrie. Acțiune-concurs dedicată elevilor din ciclul primar și gimnazial, orientată către dezvoltarea imaginației creatoare și a gândirii vizionare în rândul copiilor. Proiect realizat în Parteneriat cu școlile și colegiile din Valea Jiului.
  • SALINA copiilor din Valea Jiului – proiect dedicat ameliorării și prevenirii afecțiunilor respiratorii în rândul copiilor și întăririi sistemului imunitar al acestora.
  • BRÂNCUȘI: 80 DE ANI –  eveniment zonal cu participarea clubului nostru în aspectele legate de organizare ( colaborare)
  • Clubul de cățărări – Fără Limite – susținerea activităților acestuia ( colaborare)
  • ACCES FĂRĂ LIMITE – demararea proiectului pentru accesul persoanelor cu dizabilități fizice la Peșterii Bolii ( parteneriat cu Asociția PetroAqua).

[slideshow_deploy id=’20328′]