Județul Hunedoara la Târgul de Turism al României

hunedoara1argAstăzi a început la salonul expozițional Romexpo din București Târgul de Turism al României, ediția XXXVII.

După succesul de la ediția din toamna anului  trecut, județul Hunedoara este prezent la acest târg cu un stand original. Agenția de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara, instituție subordonată Consiliului Județean Hunedoara, împreună cu operatorii din turism și cu producătorii noștri locali, au rezervat două pavilioane expoziționale în cadrul cărora sunt promovate cele mai importante atracții turistice din județ, precum și gustoasele bucate tradiționale, obținute după rețete păstrate din bătrâni. 

La fel ca și anul trecut, alpinista Alexandra Marcu  – ambasador al turismului romnesc, este imaginea județului Hunedoara. Standul poate fi vizitat în Pavilionul C3, 29-30 al Complexului Expozițional Romexpo, în perioada 16 – 19 februarie. Relevant este și faotul că standul cu care judeţul Hunedoara participă la Târgul de Turism al României are 80 de metri şi este amplasat chiar în centrul evenimentului, lângă scenă, în pavilionul C3 al complexului expozițional Romexpo.

„Milioane de ani de poveşti şi legende” este sloganul cu care oficialitățile din Hunedoara vrea să atragă cât mai mulți turişti în acest județ.  La standul județului, vizitatorii găsesc produse tradiţionale, materiale promoţionale, replici ale brăţărilor dacice dar se pot delecta și cu recitalurile artistice de excepție prezentate de Ansamblul Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva. În plus, vizitatorii standului hunedorean pot degusta o serie de produe tradiționale din regiune.  

hunedoaratarg3

În cursul zilei de astăzi, standul județului Hunedoara a fost vizitat nu doar de turiștii interesați de sejururile dispozibile în zonele turistice ale județului, ci și de numeroase oficialități, cum ar fi ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre sau fostul ministru al Fondurilor Europene din Guvenul Ponta, Eugen Teodorovici. Printre vizitatori care au trecut astăzi la standul Hunedoarei de la Târgul de Turism al României s-a numărat și deputatul PSD de Hunedoara, Natalia Intotero. ”Astăzi, Bucureștiul a fost acasă pentru mine. Hunedoara este prezentă la Târgul de Turism de la Romexpo. Și credeti-mă, Hunedoara noastră este minunată! Ne-au vizitat oaspeți de seamă și noi am fost atât de mândri! Cu ținuturile noastre, cu istoria, cu monumentele, cu frumusețea noastră de județ! Îi felicit din tot sufletul pe organizatori si pe toti participantii! S-au întrecut pe ei înșiși!”, a declarat Natalia Intotero.

Tîrgul de Turism al României este deschis publicului până duminică, 19 februarie.

hunedoaratarg4

hunedoaratarg5

hunedoaratarg2

hunedoaratarg6

Sursa foto: facebook/ADEH

[slideshow_deploy id=’43281′]



(Următoarea știre) »