Servicii de utilitate publică, în Pasul Vâlcan

Apă, canalizare și alimentare cu energie electrică. Sunt doar câteva din obiectivele autorităților locale de la Vulcan pentru stațiunea montană Parâng. Edilii încearcă, în continuare, să concesioneze terenurile pentru realizarea de căsuțe de vacanță, iar în paralel și-au propus să obțină finanțare pentru a introduce apa, canalizarea și curentul.

“Sunt realizate două proiecte până acum, dar datorită faptului că nu am reușit să realizăm întreg programul care a fost stabilit, multă lume a renunțat la licitațiile pentru concesionarea terenurilor. Vom mai încerca să scoatem la licitație, dar avem prevăzut pentru acest an să realizăm alimentarea cu apă, canalizare și alimentarea cu energie electrică în Pasul Vâlcan”,  a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Staţiunea Pasul Vâlcan, cu facilităţi reprezentate de de teleschiuri, un babyschi, trei pârtii de schi şi o telegondolă care ajunge până la marginea oraşului. Edilii din Vulcan au demarat în urmă cu mai mulţi ani proiectul privind realizarea unei staţiuni montane în Pasul Vâlcan. Până în prezent s-a realizat doar telegondola.

[slideshow_deploy id=’17636′]