Pensionarii hunedoreni, în dialog cu deputatul Laurențiu Nistor

Deputatul PSD, Laurențiu Nistor, s-a întâlnit, vineri, 24 februarie, cu persoanele vârstnice din județ. În cadrul Consiliului de Dialog Social organizat de Prefectura Județului Hunedoara, președintele PSD Hunedoara i-a asigurat pe cei prezenți de faptul că vor avea mereu în el un partener de încredere. Cu această ocazie, au fost discutate măsurile pe care Guvernul le-a luat în sprijinul pensionarilor.

În decembrie 2016, PSD promitea o serie de programe care se adresau vârstnicilor. În doar două luni de guvernare, promisiunile s-au transformat în realitate. Astfel: a crescut punctul de pensie de la 871 la 1.000 lei; a crescut pensia minimă de la 400 lei la 520 lei; a fost eliminat CASS pentru pensionari, precum și impozitul pe venit pentru pensiile mai mici de 2.000 lei.

În calitate de deputat în Parlamentul României, Laurențiu Nistor își dorește să îi asigure pe toți cetățenii Județului Hunedoara că problemele lor sunt în egală măsură importante, indiferent de păreri sau opțiuni personale, așa cum și Programul de guvernare pe care Partidul Social Democrat îl pune în aplicare are în vedere măsuri pentru toți românii.

Biroul de presă al Organizației Județene a PSD Hunedoara

[slideshow_deploy id=’13837′]