La aniversare. Patru ani de San Montan – La mulți ani!

Sâmbătă, 25 februarie, sportivii Asociației „San Montan” au aniversat împreună patru ani de existență, prilej în care se rememorează amintiri și „pățanii”, debuturi și realizări, toate acestea stârnind minunate emoții și trăiri intense așa cum doar oameni deosebiți le pot simții.

Înconjurați de prieteni, într-un cadru montan desigur (cum altfel se putea fiind vorba de montaniarzii aventurieri ai acestei asociații de suflet), oferit de Cabana „Mija” de pe Cheile Jiețului, aniversarea lor a fost prilej pentru lansarea cărții lui Mihai Bujor Bogdan, „Cărbunele – Ultima falie”, onorându-i prezența autorului.

S-au oferit și s-au primit cadouri de suflet, între care la loc de frunte este și cel oferit de profesorul Emil Marinescu, pentru îmbogățirea bibliotecii asociației, iar petrecerea a fost în stilul caracteristic San Montanilor, bună dispoziție, culoare și dragoste pentru tot ce îi înconjoară.

Scrisoare deschisă pentru prietenii de la San Montan,

„Evenimente sportive deosebite au făcut imposibilă prezența mea la aniversarea voastră, a San Montanilor, a prietenilor mei cu care eu am traversat doar câteva dintre competițiile la care v-ați făcut simțită prezența, dar pe care v-am îndrăgit din prima clipă și am apreciat adevărata valoare a voastră, a membrilor asociației. Cum altfel aș putea să mă revanșez, ce dar din partea mea ar putea fi mai potrivit pentru oameni de suflet ca voi, conștient că de fapt voi sunteți un adevărat dar în viața noastră, decât promisiunea mea de a scrie despre voi ori de câte ori îmi veți oferii prilejul. Sunt onorat să vă cunosc și vă doresc tot binele din lume, realizări dintre cele mai frumoase, existență îndelungată și numai satisfacții. La mulți ani! Vă scriu cu dragoste, Daniel P. Bolog”

[slideshow_deploy id=’13835′]



« (Știre anterioară)