Fotbal. Inter Petrila va juca în deplasare un amical cu Șurianu Sebeș Alba, sâmbătă 4 martie

Sâmbătă, 4 martie 2017, liderul hunedorean, CS Inter Petrila, a programat un meci amical interjudețean de verificare în compania liderului din Alba, ACS Șurianu 1945 Sebeș.

Se poate vorbi de importanța acestei partide ca fiind una de categorie superioară, două pietre tari care se întâlnesc într-un meci asemuit cu cel de baraj, punct culminant în care fiecare dintre cele două echipe își doresc să ajungă.

Echipa din Valea Jiului a păşit apăsat în noul sezon al Ligii a IV-a Hunedoara 2016/2017. Având 9 victorii, un egal și o înfrângere în cele 11 partide ale turului, cu un golaveraj de 33 goluri marcate și doar 6 primite, CS Inter Petrila a încheiat campionatul hunedorean de toamnă cu un avans liniștitor de patru puncte față de următoarea clasată, ceea ce îi dă mari speranțe pentru retur.

Aflată în cel de-al treilea an de la înfiintare, echipa de fotbal a ACS Șurianu 1945 Sebeş traversează cea mai bună perioada pe plan sportiv. Echipa este lider detaşat în Liga a IV-a a judeţului Alba, după un parcurs cu 11 victorii din 11 meciuri, 33 de puncte acumulate din tot atâtea posibile şi un golaveraj de invidiat: 52 de goluri marcate şi doar 7 primite, la 11 puncte avans faţă de următoarea clasată.

Echipa din Sebeș a învins în weekendul care a trecut într-o altă partidă amicală pe Șoimul Băița, aflată tot în liga hunedoreană. Sportivii petrileni au dispus în toate partidele de verificare jucate până astăzi. Acum urmează „cireașa de pe tort” a meciurilor amicale.

[slideshow_deploy id=’43281′]