Universitarii din Petroșani au fost instruiți pe linie de SSM, PSI și prim ajutor

seminar rector1Universitatea din Petroșani a găzduit, în cursul zilei de luni, 27 februarie 2017, o actiune în cadrul careia a fost făcută instruirea personalului instituției pe linie de SSM, PSI și acordare de prim ajutor.

La aceasta acțiune a fost prezent și rectorul Universității din Petrosani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin Mihai, alături de reprezentanți ai Crucii Roșii din Petroșani, reprezentanți ai mediului academic, ai personalului administrativ al Universității, studenți membri în organizațiile studențești și, nu în ultimul rând, studenți din Republica Moldova, aflați la Petroșani pentru o perioada de 6 luni, în cadrul unui program de mobilitate academica.

Această acțiune face parte dintr-un parteneriat de colaborare pe care l-am încheiat la începutul anului 2017, între Universitatea din Petroșani și Filiala de Crucea Roșie din municipiul Petrosani, reprezentată de doamna director Vitan Felicia. Eu cred că este o acțiune pe cât de binevenită, pe atât de necesară, pentru noi toți și le mulțumesc tuturor celor care au participat la acest seminar”, a declarat prof.univ.dr. Radu Sorin, rectorul Universității din Petroșani.

seminar srector2

[slideshow_deploy id=’24093′]



« (Știre anterioară)