Cer implementarea programului de guvernare

Guvernul PSD s-a instalat de două luni de zile. Social-democrații au reușit să îi convingă pe alegători să îi voteze, prezentând un program de guvernare ambițios, bazat pe creșteri de venituri pentru toate categoriile de persoane, scăderi sau eliminări de taxe și impozite

. Întrebarea care se pune este dacă social-democrații vor respecta programul de guvernare cu care au câștigat alegerile parlamentare. Chiar unul dintre social-democrați vine cu o astfel de întrebare. Ilie Toma, deputat PSD de Hunedoara, vrea să afle de la ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, care sunt principalele obiective ale ministerului pentru județul Hunedoara.

“Guvernul României condus de prim-ministrul Sorin Grindeanu și-a asumat în fața parlamentului implementarea unui program de guvernare foarte ambițios care a fost validat de cetățeni prin votul democratic din 11 decembrie 2016. din acest motiv, realizarea punct cu punct a programului de guvernare și parcurgerea cu determinare a unui calendar precis de implementare reprezintă obiective majore atât pentru Guvern, cât și pentru partidele care susțin Executivul în Parlamentul României și care poartă răspunderea politică în fața cetățenilor”, arată Ilie Toma, în interpelarea adresată ministrului Dezvoltării, Sevil Shhaideh.

Parlamentarii PSD fie nu cunosc ce presupune programul de guvernare cu care au câștigat alegerile, fie vor să afle cu exactitate ce proiecte au prioritate în județul Hunedoara.

“Prin urmare, pentru a veni în sprijinul derulării cu celeritate a măsurilor prevăzute în programul de guvernare, vă rog să îmi prezentați principalele obiective de dezvoltare locală vizate de ministerul dumneavoastră, din perspectiva specificiului economic și social al județului Hunedoara. Vă adresez această solicitare pentru a le comunica primarilor și consilierilor locali sau județeni, tipurile de proiecte pentru care ar putea pregăti solicitări de finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală administrat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene”, mai arată parlamentarul.

Rămâne de văzut ce proiecte din județul Hunedoara vor fi incluse spre finanțare și care sunt obiectivele Ministerului Dezvoltării pentru acets județ.

[slideshow_deploy id=’19661′]