Tinerii cercetători stimulați de Universitatea Petroșani

Asociaţia Absolvenţilor Universităţii din Petroşani organizează cea de-a V-a ediția a ConTC, Concursul Tinerilor Cercetători. La data de 1 martie s-a dat startul celei de-a V-a ediții, iar în perioada 3 -14 aprilie are loc depunerea dosarelor din partea participanților.

În scopul stimulării creaţiei tinerilor cercetători, Asociaţia Absolvenţilor Universităţii din Petroşani organizează anual un concurs cu premii la care pot participa membri cu vârsta până la 35 ani împliniţi în anul desfăşurării concursului.

“ALUMNI invită toţi membrii cu vârsta de până la 35 de ani să participe la cea de-a V-a ediţie a Concursului Tinerilor Cercetători, care se va desfăşura începând cu 1 martie 2017”, arată cei de la UPET.

În data de 28 aprilie 2017 va avea loc anunţarea rezultatelor, 2-5 mai 2017 – depunerea contestaţiilor, iar în data de 15 mai 2017 vor fi anunțate rezultatele finale. Premiile ALUMNI reprezintă recompense morale şi financiare pentru activitatea şi lucrările ştiinţifice excedentare fişei postului finalizate, realizate individual sau colectiv, în anul precedent celui în care are loc participarea.

[slideshow_deploy id=’24093′]



(Următoarea știre) »