Plângeri fără răspuns

Nu există niciun vinovat pentru situația actuală a Complexului Energetic Hunedoara. Mihael Melczer, directorul general al CEH, spune că a făcut câteva plângeri împotriva unor persoane care au îngreunat desfășurarea activității. În același timp, polițiștii fac și alte anchete la CEH.

“Am făcut câteva plângeri, dar au fost legate de activitatea noastră curentă. Erau îndreptate împotriva celor care ne-au pus probleme în desfășurarea activității. Nu e vorba de angajați. De exemplu, nu ni s-a părut legal ceea ce s-a întâmplat cu poprirea conturilor. În 20 de zile unii s-au îndestulat cu peste 16 milioane de lei. Este în cercetare plângerea respectivă”,  a declarat Mihael Melczer, director general al Complexului Energetic Hunedoara.

Mihael Melczer susține că situația actuală a Complexului Energetic Hunedoara este rezultatul anilor de neglijență.

“Situația noastră de acum e rezultatul a multor ani de neglijență. Sunt plângeri făcute, se cercetează anumite lucruri. Punem la dispoziție orice documente care există în firma asta pentru a lămuri niște lucruri, pentru a îndrepta niște lucruri și pentru a preveni întâmplarea altor lucruri asemănătoare”,  a mai spus sursa citată.

În urmă cu doi ani, DNA-ul a descălecat la CEH, iar de atunci dosarul este tot în cercetare. Până acum, nicio persoană nu a fost trasă la răspundere pentru cele întâmplate la Complexul Energetic Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’27126′]