Tânăr din DEVA prins în flagrant în timp ce incerca sa fure dintr-o locuintă de pe strada Sântuhalm

La data 10.03.2017, în jurul orei 12:30, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr a pătruns în incinta unei gospodării de pe strada  Sântuhalm, din municipiul Deva, cu intenția de a sustrage bunuri.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Biroului de Investigații Criminale, care a reușit prinderea în flagrant a unui tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Deva (foto), care a fost condus la sediul subunității de poliție, pentru a fi audiat în legătură cu fapta comisă.

   ” Polițiștii, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că tânărul respectiv ar fi escaladat gardul împrejmuitor și ar pătruns într-o anexă a gospodăriei situate pe strada Sântuhalm (în momentul în care proprietarii nu erau acasă), de unde  a sustras mai multe deșeuri metalice, pe care intenționa să le valorifice la un centru de profil” au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, polițiștii continuând cercetările cu suspectul în stare de libertate, în vederea documentării întregii sale activități infracționale.

[slideshow_deploy id=’27126′]