Apelul CEH a fost înregistrat

Apelul formulat de Complexul Energetic Hunedoara împotriva sentinței Tribunalului Hunedoara a fost înregistrat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia.

Conducerea CEH a formulat apel la soluția prin care Tribunalul Hunedoara a respins cererea de deschidere a procedurii insolvenței. Abia la finele săptămânii trecute dosarul a fost înregistrat la instanța superioară. Încă nu a fost stabilit termen de judecată. De soluționarea apelului depinde continuarea procesului în care creditorii CEH solicită deschiderea procedurii insolvenței.

Instanța de la Deva a respins solicitarea CEH privind deschiderea procedurii insolvenței, motivând că au exsitat plăți efectuate. Mihael Melczer, directorul general al CEH declarat în urmă cu două săptămâni că era imperios necesar efectuarea de plăți către furnizorii de materiale.

“O lună și ceva am trăit cu aer. Este un colos, sunt două termocentrale, sunt patru exploatări miniere subterane. Mulți cred că aici sunt cariere și aici se scoate cărbunele cu grebla. Nu ai cum să funcționezi fără a face plăți, nu există așa ceva. Judecătorul e la mare depărtare de Complexul Energetic Hunedoara. Acele plăți au fost absolut necesare, există documente care dovedesc acest lucru, nu le ascunde nimeni. Plățile sunt în evidențele financiar-contabile. Se vede unde s-au dus banii”,  a declarat în urmă cu două săptămâni, Mihael Melczer, director general al CEH.

[slideshow_deploy id=’27126′]



(Următoarea știre) »