A plouat cu goluri în prima etapă a returului din Liga V Hunedoara

Duminică, în etapa cu numărul XVI a returului campionatului județean de fotbal, Liga V Hunedoara, a plouat cu goluri la propriu.

Favorită în partida cu Santos Boz, echipa vulcăneană, CSM Mihai Viteazul, obține victoria în deplasare cu un fabulos scor de 1 – 7. Numai Andrei Pârvulescu marchează de patru ori, în minutele 35, 53, 65 și 74, celelalte trei goluri fiind înscrise de Robert Vas în primul minut, Andrei Șilip în minutul 41 și Florin Rus în minutul 78. Golul gazdelor a venit în minutul 12, înscris de Radu Manea și aducea egalarea la acel moment. Partida a prins însă altă turnură.

Însă scorul etapei merge de fapt la Orăștie, în partida Dacia Orăștie și Agrocompany Băcia. Cu un zdrobitor scor de 9 – 1, Orăștia își consolidează poziția a doua în clasament, având totuși un meci mai puțin disputat față de lidera Măgura Pui.

Măgura Pui începe cu stângul pe terenul de la Bretea Romană. Sargeția învinge liderul cu scorul de 2 – 1 ajutând astfel la micșorarea diferenței dintre primele două clasate, la numai două puncte. Golul de onoare al oaspeților a fost reușit doar la finalul partidei, în minutul 89.
REZULTATELE ETAPEI NR. XVI DIN DATA DE 12.03.2016
[slideshow_deploy id=’19661′]