Clubul Rotary aduce ”Ștafeta succesului” și la Liceul teoretic ”Mircea Eliade” din Lupeni

stafetarotaryProiectul ”Ștefeta succesului” inițiat de mai mulți membri ai Clubului Rotary Valea Jiului a ajuns la etapa cu numărul 3.

În cadrul acesteia, o echipă ”de serviciu” a Clubului, formată din oamenii de afaceri Constantin Dicu și Emil Părău, medicul Grigore Crișan și comunicatorul Felicia Gabriela Portase le-au vorbit unui grup de 26 de tineri, elevi ai Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din Lupeni atât despre experiența lor, dar și despre oportunitățile pe care le deschide programul educațional promovat de Clbul Rotary Valea Jiului.

”26 de perechi de ochi și tot atâtea perechi de urechi… au rămas astăzi deschise pentru noi, timp de 2 ore. Cei 26 de elevi de la Liceul Teoretic Mircea Eliade din Lupeni ne-au impresionat prin atenția și energia lor plină de entuziasm manifestată în comunicarea cu noi, pe toată durata prezentărilor cuprinse în proiectul Ștafeta Succesului”, a declarat Felicia Gabriela Portase.

”Este o reală plăcere să te afli în fața unei audiențe atât de permeabile, atât de deschisă să primească în mod sincer și constructiv informațiile, îndrumările, cunoașterea și imboldurile oferite de noi, cei prezenți încă o dată la întâlnirea cu elevii de clasa a X-a. Am fost reciproc electrizați de o formă directă de aspirație către un alt nivel de dezvoltare personală. De altfel le-am explicat tinerilor noștri aspiranți că și noi continuăm să învățăm. Să fim mai buni. Să fim mai utili. Să fim !”, a completat la rândul său, președintele Clubului Rotary Valea Jiului, Constantin Dicu.

”Ștefeta succesului” va poposi și la alte unități de învățământ din Valea Jiului unde cei din cadrul Clubului Rotary vor să descopere tineri dornici de performanță, tineri pentru care succesul nu este doar un ideal, ci o stare de spirit și de acțiune.

stafetarotary1

stafetarotary2

stafetarotary3