Câteva zile pentru plata taxelor și a impozitelor

Contribuabilii mai au la dispoziție jumătate de lună pentru a-și plăti taxele și impozitele locale pentru a beneficia de bonificația de 10 procente. După data de 31 martie, cei  care nu și-au achitat dările către bugetul local vor plăti și majorări. Până acum, peste 50% din contribuabilii persoane fizice și-au achitat taxele și impozitele locale.

“Plata cu bonificație este până în data de 31 martie a anului curent, pentru toate impozitele. După termenul de 31 martie se vor calcula majorări de 1% pe lună sau fracțiune de lună. Undeva la 50% contribuabilii persoane fizice s-au achitat de taxe. Mai este timp până pe 31 martie și probabil atunci vor veni în număr mai mare. Pensionarii sunt cei mai buni platnici”,  a declarat Alin Gal, șef Serviciu Taxe și Impozite Locale Petroșani.

De anul trecut, și persoanele juridice beneficiază de bonificația de 10% pentru plata taxelor și impozitelor locale până la data de 31 martie.

“Până în data de 31 martie beneficiază de bonificația de 10% și persoanele juridice. Numărul acestora este mai mare față de alți ani”,  a mai spus sursa citată.

[slideshow_deploy id=’27028′]