Cer ridicarea autoturismelor parcate ilegal

Municipiile Vulcan și Lupeni ar putea fi primele localități din Valea Jiului unde va începe procedura de ridicare a autoturismelor parcate ilegal. La Vulcan, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile spune că va iniția un proiect de hotărâre în acest sens.

“Voi veni în fața Consiliului Local cu un proiect prin care să putem ridica mașinile care sunt parcate ilegal”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Și la Lupeni, consilierii locali solicită administrației locale să ia măsuri împotriva celor care nu parchează corespunzător.

“Cred ca este cazul sa abordam si problema masinilor abandonate pe domeniul public al Municipiului Lupeni. Atat estetic,cat si practic,masinile abandonate incurca pe multi dintre cetatenii orasului. Deoarece Legea nr. 421 din 2002 reglementeaza acest aspect, speram intr-o rezolvare in favoarea oamenilor din Lupeni si a turistilor care ne trec pragul”,  spune Cristian Roșu, consilier local Lupeni (PNL).

Începând din luna ianuarie a acestui an, Legea cu privire la ridicarea maşinilor parcate pe trotuar sau staţionate ilegal a intrat în vigoare.

[slideshow_deploy id=’27028′]

 



(Următoarea știre) »