Vânătorii de munte din Europa se întâlnesc la Petroșani

Municipiul Petroșani va fi gazda unui eveniment european. Vânătorii de munte din întreaga Europa se vor întâlni, în luna septembrie, la Petroșani. 350 de vânători de munte în rezervă vor veni pentru trei zile în capitala Văii Jiului.

“Între 21-24 septembrie va avea loc, la Petroșani, întâlnirea vânătorilor de munte din Europa. Este o întâlnire foarte mare, vor participa în jur de 350 de persoane din străinătate. Decizia a fost luată anul trecut, ca întâlnirea să aibă loc la Petroșani. Noi ne alegem cu imaginea, unde vor veni 350 de oameni care vor sta aici 3 zile și după ce vor pleca sper ca majoritatea să se reîntoarcă în Petroșani. Chiar dacă nu mai avem vânători de munte, suntem o zonă montană și există și la noi cadre în rezervă”,  a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Organizatorii au avut de ales între Paris și Petroșani, ca locație de desfășurare a evenimentului. Dată fiind colaborarea foarte bună dintre municipalitatea de la Petroșani și Casa Pollicino cu italienii, dar și similitudinile dintre cele două localități evenimentul va fi găzduit la Petroșani.

[slideshow_deploy id=’27126′]