Susținere la nivel local pentru sportivii CS Inter Petrila, înainte de startul în returul campionatului

Ultimul antrenament al sportivilor de la CS Inter Petrila, înainte de startul în returul campionatului județean de fotbal, a fost precedat de o întâlnire cu Primarul Orașului Petrila, Vasile Jurca.

Edilul a dorit să afle direct de la sportivi care sunt obiectivele pe care și le-au propus pentru acest sezon competițional, fiind motivat de faptul că orașul Petrila se poate lăuda cu o echipă de fotbal competitivă la nivel de campionat județean.

Ceea ce a dorit să afle primarul Vasile Jurca este dacă echipa este pregătită pentru a-și păstra locul fruntaș obținut în toamnă, pentru care i-a felicitat, iar în legătură cu posibila promovare în liga superioară, edilul a dorit să îi informeze că acest lucru depinde acum doar de ei, asigurându-i că vor fi susținuți de administrația de la Petrila.

Noutățile apărute la CS Inter Petrila au încântat edilul și a fost mulțumit să vadă că baza sportivă de la Stadionul Parângul Lonea, aflată în administrarea clubului, este bine întreținută și a felicitat conducerea clubului pentru buna organizare.

Problemele financiare apărute în acest început de an la Clubul Sportiv Inter Petrila au avut la bază situația bugetului foarte întârziat însă, conducerea clubului împreună cu administrația au căutat soluții să le administreze, uneori chiar la limita de criză.

„Sperăm să trecem peste aceste greutăți și, pe această cale, doresc să mă mulțumesc sportivilor și antrenorilor care au oferit sprijinul pentru a supraviețui. Domnul primar ne asigură că va urma o perioadă mai bună deci, va depinde numai de noi pentru a oferii rezultate sportive la nivelul așteptărilor”, a declarat Eugen Duma, președintele clubului sportiv.

La final, conducerea clubului i-a adresat primarului Vasile Jurca invitația de a participa la prima partidă din retur, cea de sâmbătă 25 martie, partidă care va avea în desfășurare evenimente deosebite, de suflet, pentru clubul sportiv de la Petrila.

„Mă bucură să constat că activitatea Clubului Sportiv Inter Petrila este din ce în ce mai înfloritoare. Am sperat să văd entuziasmul sportivilor înainte de startul în competiție, ceea ce chiar am văzut, atât la fotbal, cât și la celelalte secții sportive ale clubului. Îi asigur de suportul nostru, al administrației și le urez succes în continuare”, a spus Vasile Jurca.

[slideshow_deploy id=’13835′]