Poşta Română mai face un pas spre online. A fost lansat serviciul care permite trimiterea de cărţi poştale personalizate direct de pe telefonul mobil sau de pe calculator

Poşta Română mai face un pas spre online, lansând noul serviciu care permite clienților să trimită cărți poștale personalizate direct de pe telefonul mobil sau de pe calculator, fără a mai fi nevoie să se prezinte în oficiile poștale. Cu tarife cuprinse între 3,80 și 18,90 lei, plata serviciului MyPostcard va fi online, utilizând cardul bancar.

Noul serviciu este disponibil pe site-ul www.posta-romana.ro, secțiunea MyPostcard, unde, pentru a trimite o carte poștală personalizată, expeditorul va încărca fotografia preferată, va scrie textul dorit și va completa datele sale și ale destinatarului. Clientul va plăti serviciul tot online, prin intermediul cardului bancar și va primi factura pe adresa de e-mail comunicată. Plata se efectuează prin intermediul platformei de plăți online pe care Poșta Română o pune la dispoziția clienților, în parteneriat cu BCR.

Cărțile poștale digitale create pe site vor fi transmise electronic, în mod automat, către Sucursala Fabrica de Timbre unde, după confirmarea plății, se efectuează operațiunile de tipărire pe suport fizic, sortare și introducere a trimiterilor MyPostcard în rețeaua poștală.

Serviciul MyPostcard este furnizat clienților în două versiuni, diferențiate în funcție de destinație, regimul de viteză și utilizarea serviciului suplimentar Recomandat. În cazul MyPostcard Basic, expedierea va fi o trimitere poștală internă/internațională neprioritară simplă, fără împlicuire. Pentru trimitere pe teritoriul României, tariful pentru acest serviciu este de 3,8 lei, iar pentru trimiterile internaționale, prețul este de 6 lei.

profit.ro

[slideshow_deploy id=’36591′]