Zid de sprijin pe o stradă afectată de inundații

Inundațiile din vara anului trecut au produs avarii pe strada Măgurii din municipiul Petroșani. În urma precipitațiilor abundente din vara anului trecut, malul care asigura sprijinirea taluzului pentru calea de acces spre locuințe s-a prăbușit, iar pământul a blocat accesul spre locuințe. Pentru a preveni și alte incidente, autoritățile locale vor reface zidul.

”Se propune construirea unui zid de sprijin pe o lungime de 8 metri din elemente prefabricate din beton armat în vederea asigurării unei structuri rezistente șI realizarea unor scări de acces pietonal care facilitează accesul la străzile adiacente. Realizarea invetsiției este necesară pentru a stopa prăbușirile de teren. Se va executa un dren, un system de preluare a apelor pluviale și se va curăța șanțul de pământ din zonă”, spun edilii municipiului Petroșani.

Pentru facilitarea accesului la proprietățile din zonă, se vor construi scări de acces din beton armat cu balustradă. În zona respectivă există și pericolul prăbușirii proprietăților din cauza alunecărilor de teren.

[slideshow_deploy id=’27028′]



(Următoarea știre) »