Sesiunea de informare ”Start-up Nation” din județul Hunedoara, devansată cu o zi

start uoAnunțată inițial pentru data de 4 aprilie, sesiunea de informare organziată de Consiliul județean Hunedoara, ADEH, Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara și  Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, la Deva, urmează să fie devansată cu o zi, având în vedere că programul echipei de experți care vor susține acest seminar a fost modificat, aceștia urmând să participe pe 4 aprilie la lucrările Parlamentului României.

Astfel, evenimentul de la Deva, destinat informării investitorilor din județul Hunedoara, interesați de acest program guvernamental de încurajare a inițiativei private, va avea loc luni, 3 aprilie 2017, de la ora 17,00 în sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean din Deva. la acest eveniment, vor conferenția secretar de stat Adrian Mladinoiu din cadrul Secretariatului General al Guvernului, secretarul de stat Harry Ilan Laufer  din cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, precum și a șeful oficiului OTIMMC, Adrian Pășcuța .

Programul “Start-up Nation – Romania”se adreseaza IMM-urilor care au fost infiintate dupa 30 ianuarie 2017. Prin intermediul programului IMM se poate obtine o finantare nerambursabila de maxim 200.000 lei pentru achizitia de echipamente tehnologice, utilaje, instalatii, mobilier, echipamente IT, autoutilitare, licente, websiteuri, brevete, spatii comerciale, mobilier, servicii de consultanta sau formarea profesionala a angajatilor. Alocatia nerambursabila reprezinta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile fara TVA din cadrul proiectului.

 

[slideshow_deploy id=’43281′]