Premii substanțiale pentru paticipanții la ediția din acest an a festivalului – concurs de la Vulcan ”Fii star în țara ta !”

star1Pregătirile pentru ediția din acest an a festivalului de talente ”Fii star în țara ta” organizat de omul de afaceri Cătălin Țugulea la Vulcan, au intrat în linie dreaptă. Înscrierile pentru evenimentul artistic programat să se desfășoare în perioada 28-30 aprilie 2017 la Vulcan sunt, la rândul lor, în fază avansată de desfășurare, acestea confirmând interesul mare pe care-l reprezintă acest eveniment la nivel regional și național.

Organizatorii au pregătit și un fond de premiere pe măsură, astfel încât pentru fiecare dintre câștigători (dar și pentru participanți) să existe recompense pe măsura talentului lor. În plus, de curând, unul dintre partenerii acestui proiect cltural-artistic de amploare organizat în Valea Jiului a pus ”la bătaie” zece premii constând în tot atâtea vacanțe de 8 zile la mare. Cele 10 premii speciale sunt destinate laureaților ”Marelui Premiu” la diferitele categorii de concurs din cadrul festivalului ”Fii star în țara ta”.

afis star in tara ta

[slideshow_deploy id=’20328′]