Consiliul local Lupeni este chemat să valideze propunerea de Buget local și Programul de investiții publice pentru 2017

primaria lupeniLuni,3 aprilie 2017, de la ora 14, Consiliul Local Lupeni a fost convocat de către primarul interimar Iacob Mesaroș în ședință extraordinară. Cel mai important punct de pe ordinea de zi a acestei ședințe este cel privind dezbaterea finală și aprobarea Bugetului local al municipiului Lupeni pentru anul 2017, precum și a Programului de investiții publice al administrației locale pentru acest an.

De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului local Lupeni sunt supuse dezbaterii și aprobării și alte proiecte care vizează, spre exemplu, organizarea unui spectacol cu ocazia sărbătorii Floriilor, mai precis un concert de pricesne. Evenimentul urmează a fi realizat, prin colaborarea Consiliului local al municipiului Lupeni cu Schitul ortodox din Straja.

Consilierii locali se vor pronunța, totodată și asupra unui proiect prin care se propune alocarea sumei de 4000 lei din Bugetul local pentru organizarea manifestării cultural-artistice de tradiție „Nedeia Lupeneană”, manifestare programată să aibă loc în data de 30 aprilie 2017.

 

[slideshow_deploy id=’24093′]