Incendiu la un laborator de preparare a cărnii din Vulcan

In cursul noptii, un apel la 112, anunta un incendiu la acoperisul unui laborator de preparare a carnii situat in municipiul Vulcan. Imediat s-au deplasat la locul indicat doua echipaje cu autospeciale cu capacitate marita de la Detasamentul Petrosani si Garda de interventie Lupeni. Pompierii ajunsi primii au constatat ca incendiul era generalizat la acoperisul laboratorului cu o suprafata de cateva sute de metri patrati si au chemat intariri.

Alte 4 echipe de pompieri ale Detasamentului Petrosani au ajuns rapid la locul propagarii incendiului si s-au alaturat colegilor care luptau cu flacarile.

Incendiul a distrus acoperisul laboratorului cu o suprafata de 500 mp precum si instalatia de afumare a carnii si a afectat mai multe magazii si anexe.

Interventia, de lunga durata, a fost ingreunata de anuntarea intarziata a incendiului si de cantitatea mare de materiale combustibile aflate in cladire.

Cei 27 de pompieri implicati in operatiunea de stingere au facut eforturi pentru izolarea incendiului reusind protejarea celor 2 cladiri aflate in apropiere, precum si a unor utilaje.

Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita si nici nu a suferit intoxicatii cu fum.

La finalul interventiei, pompierii au concluzionat ca, cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric.

[slideshow_deploy id=’36591′]



(Următoarea știre) »