Cu un Haring de zile mari, Inter Petrila smulge un punct în deplasare la Șoimul Băița

Etapa cu numărul XIII din Liga 4 Hunedoara și-a închis porțile cu ultimele două meciuri din partea a doua, programate pentru duminică.

Cea mai așteptată partidă a etapei a fost cea de la Băița unde Șoimul Băița a întâlnit lidera clasamentului, Inter Petrila. Două echipe cu schimbări majore făcute în pauza competițională, ambele cu pretenții declarate la titlu, au afișat un meci foarte disputat iar scorul final a fost chiar unul pe măsură.

Foarte multe ocazii de a marca au fost de ambele părți însă, cele mai mari ocazii ratate au aparținut Șoimului. Beneficiind de două penalty-uri, câte unul în fiecare repriză, le ratează pe amândouă, unul nimerind bara transversală iar celălalt, de altfel și foarte controversat la adresa centralului Voica, a fost foarte bine intuit de portarul petrilean Haring. Partida s-a încheiat în forță cu scorul 0 – 0.

Inter Petrila este în continuare pe prima poziție în clasament, presiunea urmăritoarelor cu șanse reale fiind din ce în ce mai acerbă. Următoare partidă a petrilenilor se va disputa la Hațeg, în compania echipei Retezatul Hațeg.

Cel de-al doilea meci al părții a doua s-a disputat la Călan. Victoria Călan a învins Universitatea Petroșani cu scorul 2 – 0.

[slideshow_deploy id=’27126′]