Proiectul Rotary Club Valea Jiului, ”Ștafeta succesului” prezentat tinerilor din Uricani

stafetarotary3Proiectul ”Ștafeta Succesului”, derulat de Clubul Rotary Petroșani-Valea Jiului a ajuns astăzi și la Uricani. O echipă a clubului Rotary formată din Violeta Mojoatcă (on de afaceri), Emil Părău (on de afaceri), Constantin Dicu (om de afaceri-președintele Clubului Rotary Valea Jiului), Bogdan Bădău (profesor) și Felicia Gabriela Portase (specialist PR) sunt cei care le-au vorbit tinerilor din clasele de liceu ale Liceului Tehnologic ”Retezat” despre acest proiect, dar și despre exemplul succesului lor profesional.

”Astăzi a fost rândul elevilor de la Liceul Tehnologic Retezat din Uricani, să se întâlnească cu noi în cadrul proiectului Ștafeta Succesului. Ceea ce este de remarcat printre altele, este sinceritatea cu care elevii își recunosc paradigmele care le blochează evoluția. Nefiind conștienți de efectele acestora, ei devin dintr-o dată atrași de informațiile noi pe care le primesc, în cadrul cursului de Dezvoltare Personală și Antreprenorială”, a declarat Constantin Dicu, președintele Rotary Club Valea Jiului.

stafetarotary1

”Toți își doresc succesul. Toți înțeleg pe parcursul întâlnirii cu noi că succesul se bazează pe un set imuabil de valori, prin care au trecut toți cei ce au ajuns la cota personală de evoluție în care să poată afirma că au atins succesul personal. Le mulțumim pentru receptivitate și pentru participare. Le dorim tuturor succes în ceea ce își propun să devină”, a adăugat la rândul său, Felicia Gabriela Portase, unul dintre inițiatorii acestui proiect menit să pună în valoare tinerii de succes din școlile de pe raza Văii Jiului.

stafetarotary5

stafetarotary6

stafetaroraty4