Fotbal. În Liga IV, derby-ul munților Retezat vs Parâng

Relansarea campionatului Ligii a IV -a hunedorene face ca următoarele etape care se vor desfășura în acest retur să fie din ce în ce mai interesante.

Fără îndoială, partida cea mai interesantă a etapei cu numărul XIV va fi, așa cum am numit-o, derby-ul munților Retezat vs Parângul. Retezatul Hațeg, echipă aflată pe poziția a treia a clasamentului, va întîlni Inter Petrila, fosta Parângul Lonea, lideră a clasamentului actual.

Retezatul Hațeg debutează în acest retur cu o victorie împotriva vice liderei, Hercules Lupeni, moment în care se apropie foarte mult de punctajul primei clasate, Inter Petrila, care pornește în acest retur cu un eșec. Este foarte importantă victoria pentru ambele competitoare, avantajul fiind însă al Hațegului care joacă pe teren propriu. Armele au fost aruncate, fiecare dintre cele două echipe apelând, prin intermediul rețelei de socializare, la suporteri pentru susținere, partida fiind programată pentru sâmbătă la ora 11,30. În deschidere, de la ora 9,30, se va desfășura partida juniorilor.

Să spunem că o soartă mai ușoară vor avea urmăritoarele liderei. Hercules Lupeni va juca la studenții petroșeneni iar Șoimul Băița va avea ca adversară pe teren propriu Jiul Petroșani.

Programul complet al etapei a XIV -a:

[slideshow_deploy id=’36591′]