”Balul Primăverii”, cu distracție și talent, la Uricani

baluricani1Poate și din dorința de a grăbi venirea definitivă a primăverii, dar cu siguranță din dorința de a pune în valoare talentul tinerilor și din dorința de a pune la grea încercare decizia unui juriu format din dascălii lor, elevii de la Liceul Tehnologic Retezat din Uricani au organizat prima ediție a ”Balului primăverii”.

Evenimentul, inițiat de Consiliul local al elevilor, împreună cu elevi și cadre didactice ale Liceului Tehnologic Retezat a avut loc vineri după-amiază, pe scena Casei de cultură de la Uricani. Evenimentul s-a bucurat și de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei orașului Uricani. Mai mult, ca de fiecare dată când este vorba despre o astfel de activitate, primarul Dănuț Buhăescu a țint să fie prezent în rândul tinerilor din orașul Uricani.

”Îmi face o deosebită bucurie să fiu alături de tinerii din orașul nostru. Apreciez genul acesta de reprezentație artistică, în care tinerii noștri își pun în valoare talentul artistic, generând în același timp un act cultural, educațional și artistic de calitate. Sunt mândru că avem astfel de copii și șineri în orașul Uricani și-i felicit în același timp pe profesorii care-i îndrumă și care-i încurajează și spre astfel de activități extrașcolare care au un impact deosebit la publicul tânăr din orașul nostru”, ne-a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

baluricani5

Nu mai puțin de 7 perechi de tineri liceeni s-au întrecut în mai multe probe de concurs pentru a-și adjudecat titlul de ”rege” și ”regină” a balului. Probelor de talent oferite de aceștia li s-a adăugat regalul artistic susținut de soliștii, dansatorii și celelalte categorii de artiști locali dar și emoționantul spectacol de magie susținut  de magicianul Lorenzo-Cristian, invitat special la Uricani pentru acest eveniment.

bal11

Pentru câștigători, grație sprijnului oferit Consiliului elevilor, în oganizarea acestui reușit eveniment, de către numeroșii sponsori, dar mai ales de Consiliul local și Primăria municipiului Uricani, le-au oferite premii pentru prestația artistică și succesul obținut la acest bal, cu adevărat al primăverii.

bal12

”Felicitari tuturor participanților care ați demonstrat că și la Uricani există atât de mulți tineri talentați, isteți, frumoși și activi. Ați fost minunați !”, sună mesajul de concluzie al primarului Dănuț Buhăescu, la prima ediție a ”Balului primăverii” desfășurat la Uricani.

baluricani7
bal13

baluricani+6

baluricani3

[slideshow_deploy id=’27126′]