Cumpărăturile la Shopping City Deva sunt începutul unei călătorii către o destinație la alegere

Tu_Alegi_Destinatia_Shopping_City_DevaPrimăvara aceasta, la Shopping City Deva, se desfășoară campania „Tu alegi destinația” prin care câștigătorii se pot bucura de o vacanță de neuitat, într-o destinație pe care o aleg ei.

 Până pe 14 aprilie, cumpărăturile în valoare de minimum 100 de lei, pe un bon sau cumulate pe mai multe bonuri, efectuate în oricare dintre magazinele prezente în galeria comercială, dar și în cele din incinta parcării Shopping City Deva, asigură participarea la tombola de Paște, unde se pot câștiga voucherele de călătorii, oferite în parteneriat cu TUI Travel.

Intrarea în cursa pentru unul dintre cele trei premii ale campaniei se realizează prin prezentarea la Info Desk-ul din Shopping City Deva cu bonul sau bonurile de cumpărături, în aceeași zi în care au fost emise.

Voucherele de călătorie oferite cadou sunt în valoare de 200 de euro, 300 de euro și 500 de euro și vor ajunge la câștigătorii extrași în urma tombolei de pe 15 aprilie, ora 12:00, organizată în zona Info Desk-ului din incinta Shopping City Deva.

Mai multe informații despre campania „Tu alegi destinația”, dar și regulamentul de participare, pe site-ul Shopping City Deva și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

[slideshow_deploy id=’13835′]