Licitația  pentru modernizarea drumului spre Parâng a fost contestată

Licitația organizată de Consiului Județean Hunedoara pentru modernizarea drumului spre Parâng a fost contestată. Un proiect major pentru dezvoltarea turismului în Parâng este blocat de contestații. Contractul privind modernizarea drumului județean spre Parâng a fost scos la licitație de Consiliul Județean Hunedoara, administratorul carosabilului, însă este blocat de contestații.

“Drumul de la Cabana Rusu în Parâng este licitat, există contestații, cei de pe poziția 2 și 3 se contestă unii pe alții. Așteptăm soluționarea de către Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor și nutresc speranța că după ce această decizie va fi dată nu va fi contestată și ea în justiție. E un stufăriș cu care mă obișnuiesc extrem de greu”,  a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Contractul privind  „Modernizare DJ 709F: DN 7A-Cabana Rusu-Masivul Parâng, km 6+600-10+325, judeţul Hunedoara” a fost estimată la suma de 16.596.526 lei pentru cei 3.725 metri de drum. Există însă o serie de criterii ce trebuie avute în vedere, ținând cont de faptul că drumul se află într-o zonă specială.

[slideshow_deploy id=’24093′]