”Ștafeta succesului” derulată de Rotary Club Valea Jiului, la Colegiul Național ”Carmen Sylva”

rotaru1Elevii din clasele a X-a de la Colegiul Național de Informatică ”Carmen Sylva” din Petroșani au primit ieri vizita unui grup de oameni de succes ai Văii Jiului, reuniți în cadrul Asociației Rotary Club Petroșani-Valea Jiului. Aceștia le-au vorbit tinerilor despre proiectul ”Ștafeta succesului”, împărtățindu-le de asemenea din experiența lor profesională.

Felicia Portase, expert în comunicare și promotor al acestui inedit program educațional derulat prin intermediul Rotary Club Valea Jiului spune că ”la întrebarea adresată elevilor din clasele a X-a de la Colegiul de Informațică ,,Carmen Sylva” din Petroșani: Ce anume v-a îndemnat să doriți să participați la această întâlnire?… am primit cele mai spontane și firești răspunsuri:
– Suntem curioși;
– Ne-a atras interesul de a afla lucruri noi;
– Am venit animați de dorința de a primi informații interesante.

Pe acest fond de receptivitate a grupului de 25 de noi participanți activi, noi ne-am continuat munca plină de dăruire în cadrul proiectului ȘTAFETA SUCCESULUI”.

rotary2

Aceasta apreciază, de asemenea că, un lucru este cert: dezvoltarea personală își croiește drum către tineri, în mod foarte ușor. Din necesitate. Din înțelegerea acesteia.

La evenimentul de la Colegiul Național de Informatică din Petroșani au participat, oamenii de afaceri Georgiana Popoviciu, Sorin Apostu, și Constantin Dicu (președintele Rotary Club Valea Jiului), jurnalistul Felicia Gabriela Portase și dr. Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgență din Petroșani.

rotary4



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »