Vulcan. Furturi de la mină, locuințe sau societăți comerciale

Infractorii vulcăneni sunt specializați în diferite domenii de activitate. aceștia dau atacul la vagoanele cu cărbune, locuințe sau societăți comerciale. 35 de fapte penale au fost identificate de reprezentanții Poliției Locale de la Vulcan.

“În ceea ce priveşte documentarea activităţilor prevăzute de legea penală, în perioada menţionată, au fost depistate 35 fapte penale, ce întrunesc elementele constitutive ale unor infracţiuni, după cum urmează 20 furturi cu intrare prin efracţie; 15 infracțiuni de loviri și alte violențe”, arată raportul Poliției Locale Vulcan.

 

Cele mai frecvente furturi s-au înregistrat în Colonia din Vulcan. Vagoanele cu cărbune și incinta unității miniere au fost în atenția hoților.

 

“Locurile în care s-au comis infracţiunile au fost: Cartier Colonia de Jos Vulcan – furturi de cărbune, Cartierul Cocoşvar, Cartier Micro 3 B – furturi din auto, furturi din locuinţe, loviri sau alte violenţe, furturi din societăţi comerciale (magazine) şi garaje, B-dul M. Viteazu – zona centrală a municipiului, furturi din auto, furturi din societăţi comerciale. Dintre societăţile comerciale cu capital de stat, s-au înregistrat furturi de la E.M. Vulcan, E.M. Paroşeni şi E.P.C.V.J. Vulcan, majoritatea fiind furturi de materiale feroase şi cărbuni din garniturile de vagoane ce strabat Cartierul Colonia de Jos Vulcan. Furturile de şi din auto, au fost comise pe timpul nopţii, pe parcursul zilelor saptamanii, în Cartierul M3B, dar șiîn zona central a municipiului, majoritatea fiind comise prin efracţie.
Au fost executate două mandate de aducere, trimise de instanța de judecată, precum și pentru îndeplinirea procedurii de afișare a 14 procese verbale de contravenție refuzate a fi semnate de contravenienți”, mai arată raportul.

[slideshow_deploy id=’20328′]

 



« (Știre anterioară)