Turneul internațional de recrutare în IT cu joburi de 100.000 $ ajunge în 22 aprilie în București

 

Cei mai buni specialiști IT din București au posibilitatea ca la finalul unei zile de testare a abilităților și cunoștințelor de programare să obțină contracte plătite cu 100.000 de dolari pe an, prin colaborarea cu o companie internațională care oferă servicii pentru sisteme complexe din domeniul bancar, aviație sau telecomunicații din întreaga lume.

În 22 aprilie, de la ora 10, la hotelul Radisson Blu din Bucureşti, Calea Victoriei 63-81, va avea loc un eveniment organizat de compania Crossover România, la care sunt așteptați specialiști seniori și nu numai. Pe durata zilei, cei care se înscriu vor fi implicați în teste care le vor evalua atât competențele profesionale, cât și comportamentul în comunicare și rezistența la muncă în condițiile unor proiecte care se derulează contra-timp.  Înscrierile se pot face la acest link: https://goo.gl/DXPkMD, în limita a 200 de locuri.

Procesele de recrutare sunt deseori lungi, plictisitoare și țin prea mult în incertitudine cele două părți. Având în vedere că specialiștii pe care noi dorim să-i atragem în echipă au un nivel ridicat de profesionalism, ne-am gândit să simplificăm procedurile. La evenimentele precum cel din 22 aprilie din București, ne cunoaștem, oferim cadrul aproape identic cu cel în care vor lucra cei selectați, testăm concret anumite cunoștințe care sunt foarte importante pentru proiectele în care suntem implicați. La finalul turneului, oferim toate informațiile necesare pentru contracte. Joburile oferite sunt de 100.000 de dolari pe an, dar toate pot ajunge, în timp, la valori de 200.000 de dolari pe an, dacă persoana selectată optează pentru o evoluție profesională, a spus Sorin Zaveliță, directorul național al companiei Crossover România.

Cei care nu sunt selectați pentru un job au alte beneficii în urma acestor evenimente. Dincolo de faptul că pot câștiga premii în obiecte (laptopuri, tablete, telefoane de ultimă generație) își pot stabili nivelul de profesionalism conform unor standarde internaționale și pot afla care este valoarea abilităților pe care le au în domeniul IT. Oriunde vor decide să se angajeze ulterior sau chiar la actualul loc de muncă pot renegocia salariul lunar/anual.

De asemenea, participanții vor cunoaște o parte din echipa companiei din România pentru a înțelege mai bine ce înseamnă colaborarea cu Crossover și cu colegii din rețeaua internațională.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale colaboratorilor noștri este flexibilitatea. Ei pot lucra de oriunde doresc, când doresc, desigur, cu condiția de a-și atinge obiectivele. Joburile pe care le oferim în mod special sunt chief software architects și software engineering managers, a mai adăugat Sorin Zaveliță.

Crossover România are în țară aproape 150 de colaboratori, iar echipa întreagă, la nivel internațional, este formată din 2200 de specialiști în IT din peste 100 de țări. Anul acesta, compania va organiza 50 de evenimente similare celui din București în alte orașe din Europa precum Budapesta, Beograd, Zagreb, Lisabona, Madrid, Barcelona, Sofia, Chisinau. În România, următorul eveniment va fi organizat la Cluj-Napoca.

Crossover este o companie internațională cu sediul central în Austin, Texas – Statele Unite ale Americii.

[slideshow_deploy id=’24093′]