A scăzut numărul accidentelor de muncă

Numărul accidentelor de muncă de la unitățile miniere din cadrul Complexului Energetic Hunedoara a scăzut în ultima perioadă. Oficialii Ministerului Energiei subliniază că una din prioriotățile conducerii Complexului Energetic Hunedoara este menținerea securității locurilor de muncă.

 

„Se constată o scădere în ceea ce privește numărul accidentelor de muncă înregistrate în anul 2017 comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent. Totodată, conducerea CEH precizează că asigurarea măsurilor privind sănătatea și securitatea în muncă reprezintă una dintre preocupările permanente și active pe care societatea le are în vedere. Astfel, pentru a asigura securitatea și sănătatea lucrătorilor sunt luate măsuri tehnice și organizatorice la toate locurile de muncă, se efectuează controale de către persoanele responsabile, atât la locurile de muncă active cât și la cele inactive și se iau măsuri din timp pentru prevenirea unor evenimente nedorite”, arată Ministerul Energiei.

Și conducerea societății sublinia faptul că una din priorități a fost securitatea angajaților care își desfășoară activitatea în unitățile miniere.

[slideshow_deploy id=’27126′]