Fotbal. Interul punctează din nou și își menține poziția de lideră în Liga 4

În timp ce Interul obține o nouă victorie consecutivă pe teren propriu, învingând Aurul Brad cu 4 – 1 în etapa cu numărul XV, Hercules face scorul etapei la Lupeni jucând împotriva vecinilor de la Uricani, cu 6 – 0 Minerul Uricani coboară din nou pe ultima poziție a clasamentului.

Lovitura de grație în etapa XV a fost dată de Retezatul Hațeg care, având ca oaspete Șoimul Băița în derby-ul „care pe care”, reușește să taie din elanul șoimilor în mersul lor spre atacarea primei poziții și urcă pe podiumul clasamentului în poziția a treia.

Se pare totuși că CS Hunedoara face legea în Liga 4, cu toate că nu are dreptul la promovare, devine un pilon important pentru rezultatele obținute de fruntașele clasamentului în confruntările directe cu hunedorenii, unul dintre acestea urmând în etapa cu numărul XVI, în care se va întâlni cu Hercules Lupeni.

Universitatea Petroșani se află deja la al doilea meci amânat în acest retur, recuperările urmând a fi programate în luna mai.

Mirajul veniturilor din străinătate nu ocolește nici lidera clasamentului. Astfel, Adrian Duma, unul dintre pilonii importanți ai echipei Inter Petrila, a anunțat că va părăsi echipa pentru a pleca la muncă în străinătate.

Rezultatele și clasamentul etapei cu numărul XV:

 

 

Ploaie de goluri în confruntările juniorilor în etapa XV din Liga 4. Nu mai puțin de 40 de goluri s-au marcat în cele cinci partide disputate, scorul etapei fiind obținut de juniorii Inter Petrila, 10 – 1 cu Aurul Brad.

Etapa viitoare:

[slideshow_deploy id=’17636′]