Hotel-Restaurant Rusu din Petroșani, de la ”Best Wiew !” la ”Best Food !”

2240hotel_rusu1hotelImportant punct de reper pe harta turistică a Văii Jiului, Hotel Rusu din masivul Parâng și-a propus să ridice și mai mult cota de calitate a serviciilor pe care le propune celor care-i trec pragul.

În acest sens, noul manager al unității hoteliere, Cristian Tamaș mizează pe implementarea unui concept nou pentru regiunea Văii Jiului, un concept potrivit căruia Hotel Rusu nu este doar un complex hotelier la înălțime, ci beneficiază, începând de vineri, 21 aprilie 2017 și de un restaurant în care se întrepătrund două excepționale calități: ”Best Wiew” și ”Best Food”. Dacă prin amplasamentul său, restaurantul Hotelului Rusu are cu adevărat parte de cea mai frumoasă panoramă posibilă, din punct de vedere al ofertei culinare, administratorii Hotelului-Restaurant Rusu au realizat o schimbare fundamentală a întregii oferte.

Astfel, noile meniuri pe care Hotel Rusu le pune la dispoziția clienților săi sunt nu doar unice în regiune, ci pur și simplu aduc o schimbare absolut senzațională în abordarea ofertei culinare. Totul, grație unor investiții semnificative în modernizarea bucătăriei, dar mai ales prin colaborarea cu maestrul bucătar cheff Paul Mihăilescu, care a acceptat să vină în Valea Jiului, pentru a-și pune semnătura pe noul concept culinar al Hotelului-Restaurant Rusu din Petroșani.

Pornind de la idea potrivit căreia mâncarea trebuie să fie mai mult decât ceea ce pui în farfurie, noua gamă de produse din meniurile oferite atât de restaurantul Hotelului Rusu, cât și de Sala de evenimente Balroom Rusu mirilor anului 2017, se situează la limita dintre arta unor gusturi combinate magistral cu imaginea aproape picturală a unor farfurii extravagante.

image

Iar dacă imaginile alăturate nu sunt suficiente pentru a vă convinge să încercați noua ofertă culinară de la Rusu, atunci cu siguranță denumirile unora dintre produsele noului meniu pe care le puteți de pe acum regăsi în oferta zilnică a restaurantului Hotelului Rusu din Parâng (Petroșani) vor fi mai mult decât decisive:

* Aperitive: Terină de curcan cu legume confiate, jeleu de pere și demiglace de rață; Bruschetă de anason cu gravelax de somon, caviar de lămâie și cremă de portocale; Parfait de rață cu pui, crocant de migdale, jeleu de nuci și chutney de ardei.

* Supe: Consomme de țelină cu turmenic, ravioli de vită și legume crispy; Supă cremă de ceapă, bere liofilizată, cruton de parmezan și brie; Ciorbă de văcută cu cruton de migdale și emulsie de ardei;

* Fel principal: Mușchi de vită Brazilia, salată de chinoa cu avocado, piure de țelină și sos Madeira; Cotlet de porc în crustă de nuci, pannacotta de ardei iute, cartofi fondanți și sos brun; Terină de yellow chicken, mousse de ciuperci, fasole afumată și sos demiglace; File de biban de mare, risotto cake, mazăre, morcovi și sos olandez.

* Desert: Red velvet cu wassabi, sos de cireșe și mouse de ciocolată noire; Crème Brulee de zmeură, sorbet de mandarine și jeleu de struguri; Lemon tart cu înghețată de cimbru și zabione de mere.

DSC_7625

De asemenea, maestrul bucătar cheff Paul Mihăilescu a creat un meniu special tradițional, în care produse culinare specifice regiunii Văii Jiului sunt reinterpretate într-o formă elitistă. Astfel, în acest meniu puteți regăsi, într-o formidabilă formă de prezentare și un gust deosebit: Platoul țărănesc; Ciorba de fasole cu afumătură, în pâine; Ciorba de burtă sau de perișoare; Bulzul a la Rusu; Tochitura confiată a la Rusu; Coaste de porc caramelizate și multe, multe altele.

Managerului Complexului hotelier Rusu spune că și prețurile noilor produse din originalul meniu al restaurantului vor fi rezonabile, astfel încât toți cei care doresc să experimenteze un răsfăț culinar să poată alege un meniu pe măsura bugetului lor.

Vino la Rusu să te bucuri de viață și să descoperi cu adevărat arta culinară !

rusu2

rusu3

rusu1 (2)

rusu5

rusu6

rusu7

Reclama video:

https://www.facebook.com/hotelrusu/videos/1280380935364299/

 

[slideshow_deploy id=’13837′]