Doi sportivi San Montan participanți la cel mai mare eveniment caritabil timișorean – Timotion

„TIMOTION” este un eveniment caritabil care s-a desfășurat în frumosul oraș Timișoara, organizat de mai multe ONG-uri timişorene.

Acest eveniment are loc an de an în orașul de pe Bega și s-a aflat acum la cea de-a treia ediție, înregistrându-se un număr record de participanți. Astfel, anul acesta au luat startul aproximativ 3000 de oameni de toate vârstele, concursul având în desfășurare un număr de 6 probe (curse): cursa de alergare- 1 km, cursa alergare – 2 km, o cursă pentru role, cursa de alergare – 6 km, cursa de alergare – 10,5 km și în sfârșit cursa de alergare – 21 km (semimaraton).

Anul acesta Asociația Sportivă San Montan a fost reprezentată de doi sportivi, Lucian Labă și Ion Radu, confirmând nu doar prin prezență ci și prin rezultatele obținute. Sportivul Lucian Labă a obținut un merituos și foarte muncit loc I la OPEN, la cursa de 10,5 km cu un timp de 22 minute și 54 secunde. Ion Radu a participat la cursa de semimaraton, obținând un timp de 1 oră, 42 minute și 56 secunde.

Deoarece acțiunea de caritate a avut 21 de cauze pentru care se puteau dona banii rezultați din taxa de participare, cei doi sportivi au ales să doneze pentru „Integrarea persoanelor cu handicap în societate!”.

„Îi felicit pe această cale pe cei doi sportivi și le doresc rezultate cel puțin la fel de bune și în continuare”, ne-a declarat președintele Asociației Sportive „San Montan”, Erika Santa.

Din înscrierile făcute sau adunat peste 175.000 lei, şi se mai pot face donații, pentru cei care doresc acest lucru, până pe data de 10 mai, pe site-ul evenimentului, www timotion.ro.

[slideshow_deploy id=’27126′]