Ziua Veteranilor de Război în județul Hunedoara

veterani2Filiala județeană Hunedoara a Asociației Veteranilor de Război din România va marca, anul acesta, printr-o serie de eveimente care vor avea loc pe întreg cuprinsul județului Hunedoara, „Ziua Veteranilor de Război”.
Potrivit, Col (r) Nicolai LOZNEANU, președintele AVR județ Hunedoara, programul manifestărilor din județ, organizate cu această ocazie este următorul:
Miercuri, 26 aprilie 2017
           Deva, ora 10.00 – Ceremonial public organizat la Cimitirul Eroilor din Deva, str. Călugăreni (intonare imn național, depuneri de coroane din partea ANVR, Instituției Prefectului, Consiliului Județean Hunedoara, Primăriei Deva și Garnizoanei Deva).
 Miercuri, 03 mai 2017
           Deva, ora 10.30 – Cercul Militar Deva (clădirea CASINA): Adunare solemnă.
Joi, 04 mai 2017
          Orăștie, ora 09.00 – Sala ASTRA: Adunare solemnă
          Brad, ora 10.00 – Casa de Cultură: Adunare solemnă
          Hunedoara, ora 11.30 – Biblioteca municipală: Adunare solemnă
Vineri, 05 mai 2017
          Hațeg, ora 10.00 – sediul As. Veteranilor de Război Hațeg: Adunare solemnă dedicată Zilei Veteranilor de Război și sărbătoririi împlinirii vârstei de 100 de ani a veteranului Nicolae MAFTEI din Hațeg.
 Luni, 08 mai 2017
          Petroșani, ora 10.00 – Sediul Primăriei: Adunare solemnă
 ”Toți veteranii de război prezenți la aceste festivități (125 de veterani în tot județul) vor primi câte o Diplomă de Excelență din partea Consiliului Județean, precum și câte un premiu de 400 de lei. La fiecare dintre localitățile menționate vor participa reprezentanți ai Consiliului Județean, ai Primăriilor și ai ANVR – Filiala Județului Hunedoara”, spune preșdintele Asociației Veteranilor de Război din județul Hunedoara, Col (r) Nicolai LOZNEANU.
 Foto: Arhiva Exclusiv

[slideshow_deploy id=’17636′]