Deputatul hunedorean Natalia Intotero, reprezentant al României la o importantă reuniune diplomatică europeană

intotero23Deputatul social-democrat din Hunedoara, Natalia Intotero, a participat, în calitate de vicepreședinte al Comisiei de politică externă din Camera Deputaților, la Conferința interparlamentară privind Politica Externă și de Securitate Comună (PESC) și Politica de Securitate și Apărare Comună (PSAC). Aceasta s-a esfășurat în perioada 26-28 aprilie 2017, în Malta, țară ce deține în acest moment Președinția Consiliului UE, preșidinție pentru care va preda ștafeta, în luna iulie, Estoniei.

”În cadrul reuniunilor acestei Conferințe dilomatice europene au fost discutate tematici legate de Politica Europeană de Vecinătate, ca răspuns la amenințările din sudul Mediteranei și Orientul Mijlociu, precum și Planul European de Acțiune în domeniul Apărării, cooperarea UE — NATO. De asemenea, alaturi de dna. Biro Rozalia, am avut o intrevedere cu dl George Bologan Ambasador al Romaniei in Republica Italiana, Republica Malta si Republica San Marino”, a declarat deputatul Natalia Intotero.

Conferința a reunit europarlamentari, reprezentanți ai instituțiilor europene, membri ai comisiilor pentru politică externă, de apărare și securitate din Parlamentele statelor membre UE.

intotero22

[slideshow_deploy id=’13837′]