Palmares impresionant al luptătorilor de la Inter Petrila la Campionatul Județean de Lupte Libere de la Dobra

Desfășurat în moderna sală de sport de la Dobra la sfârșitul săptămânii trecute, Campionatul Județean de Lupte Libere a adus în întrecere cinci cluburi sportive din județul Hunedoara, între care și CS Inter Petrila.

Sportivii petrileni, antrenați de Marian Lukacs, Vasile Adomnicăi și Ioan Corbei, au obținut un palmares impresionant la toate categoriile, șapte medaliați cu aur, două medalii de argint și patru de bronz.

 „Meritul este al lor, sunt foarte mulţumit de rezultatele obţinute în concurs. Campionatul naţional de cadeţi de la Botoşani este următoare competiție pentru care ne pregătim intens”, a declarat Ioan Corbei.

Denis Avram, 27 de kg; Gabriel Antal, 32 de kg; Sebastian Csubor,38 kg; Alexandru Dreghici, 42 kg; Casian Kovaci, 46 kg; Darius Varga, 42 de kg, Gabriel Varga, 66 kg, au obținut medalii de aur.

Adelin Pârgariu, 55 kg, Adriana Ozarchievici, 48 kg, au obținut medalii de argint. Andrei Tuto, 29 kg; Alexandru Bordaş, 35 kg, Flavius Csaki, +46 kg şi Radu Muşetescu, 55 kg, au obținut medalii de bronz.

[slideshow_deploy id=’13837′]



« (Știre anterioară)