Forza Inter Petrila!!! Luptători până la ultima secundă

Lidera Campionatului Județean de Fotbal hunedorean este mai aproape de barajul pentru liga superioară la fotbal. După partida de la Hunedoara, teoretic nu se mai poate spune că se mai poate întâmpla ceva care să împiedice Inter Petrila din drumul ei spre titlul de campioană a județului.

Petrilenii luptători până la ultima secundă în meciul cu ambițioasa echipă CS Hunedoara, golul victoriei venind în ultima secundă a partidei, momentul fluierului final și a aparținut jucătorului Adrian Dolha (min 90+5).

Sportivi tineri și talentați, jucătorii hunedoreni și-au dorit victoria pe teren propriu împotriva liderei, demonstrând și cu alte împrejurări că pot obține ceea ce își doresc. Ambițioși până în ultima clipă s-au izbit de o echipă Inter Petrila în care atât unitatea de grup, cât și experiența sportivilor și-a spus cuvântul, într-un final destul de greu, așa cum o recunosc și petrilenii, tratând adversarii cu respect.

Partida a început în forță, încă din minutul 3, marcându-se primul gol care a aparținut Inter Petrila prin căpitanul și secundul echipei, Adrian Câmpean. Un minut mai târziu, CS Hunedoara surprinde adversarul și marchează golul egalării prin Nicolae Marcu. Foarte multe ocazii au fost oferite celor câțiva suporteri aflați pe stadion, de ambele părți, ocazii rămase însă fără finalizare prin intervențiile salvatoare a celor doi portari, Andrei Cobliș (CS Hunedoara) și Marius Haring (CS Inter Petrila), până aproape de finalul partidei, atunci când Adrian Dolha pune punctul victoriei formației petrilene.

Peste 50 de suporteri petrileni au însoțit echipa la Hunedoara. Un moment destul de neplăcut a fost faptul că în imensitatea tribunelor goale de pe stadionul Michael Klein din Hunedoara, locul ales de către organizatori pentru a plasa galeria petrileană a fost într-un loc al tribunei care nu a fost pe placul petrilenilor. Nu știu cât de necesară a fost această decizie a organizatorilor, poate ar trebui să se reconsidere astfel de decizii, cu toată considerația. Mai mult decât atât, galeria petrileană și-a susținut echipa așa cum se făcea odinioară, cu surle și trâmbițe, de aceea, mă adresez dumneavoastră, suporterilor hunedoreni, mergeți pe stadion la meciuri, aveți o echipă tânără, puternică și cu ambiții mari, merită acești sportivi să fie susținuți.

Revenind la partidă, momentul final a fost impresionant atunci când echipa Inter Petrila a mers spre galeria suporterilor pentru a le mulțumii pentru prezența și susținerea lor la meci. Ei sunt o parte din sufletul acestei echipe, iar acasă, pe Stadionul Parângul, sunt din ce în ce mai mulți suporteri, două tribune aproape pline. O echipă este puternică și datorită lor, a celor care trăiesc alături de ei aceste momentele de glorie.

Reacții după meci

„Vă mărturisesc că mi se întâmplă pentru prima oară de când antrenez să câștigăm o partidă foarte importantă, în ultima secundă a meciului. Poate tot pentru prima dată am trăit niște emoții foarte puternice și mulțumesc echipei pentru că ei sunt cei care au luptat pentru rezultatele obținute. Desigur, lângă noi am avut o conducere de suflet și o administrație care ne-a susținut și ne susține în continuare, iar meritul nostru îl împărțim cu dumnealor”, Aurel Moldovan, antrenorul echipei Inter Petrila, la încheierea partidei.


„În aceste momente nu pot să mă gândesc decât la echipă, la dorința noastră de a demonstra că se poate, prin unitatea noastră și prin spiritul nostru de echipă, să aducem bucurie într-o comunitate. Suntem foarte aproape de a fi campioni județeni, dar această echipă, pentru mine, a fost totdeauna campioană, iar acum simțim și Petrila alături de noi, mai mult ca oricând”, Adi Câmpean, căpitanul Inter Petrila.

​***

„Mi-au promis la începutul acestui campionat că vor aduce bucurie în orașul Petrila, că vor avea rezultate care mă vor face fericit. Au reușit acest lucru și nu pot decât să îi felicit și să îi asigur de tot sprijinul meu”, Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

​***

„Felicit echipa pentru rezultatele obținute până acum și le urez succes în continuare. Mă simt atașat de această echipă și sper ca în continuare să pot face mai mult pentru ei”, Costel Avram, director Apa Serv.

​***

„Fotbalul, sportul în general, ne face să trăim astfel de momente de bucurie. Le mulțumesc tuturor factorilor responsabili care în comun au făcut ca aceste lucruri să se poată întâmpla. Ne bucurăm de sprijin din partea administrației și a consiliului local la Petrila, ne bucurăm de tot mai mulți suporteri și susținători cărora le mulțumesc”, Eugen Duma, președintele CS Inter Petrila.

​***

„Mergem cu ei și îi susținem ori de câte ori avem ocazia pentru că merită. Oameni buni, nu vă spun decât atât, „riscăm” să avem din nou o echipă de fotbal promovată, trebuie să facem mult mai mult”, spune un suporter din galeria petrileană.

​***

„Ceea ce se face cu sufletul, nu poate avea decât rezultate frumoase. Sunt mândru de ei și le mulțumesc pentru toate momentele prin care am trecut alături de ei”, Daniel Bolog, redactor Info Petrila.

​***

„Am urmărit cu emoție partida de la Hunedoara trensmisă LIVE pe internet. Am trăit emoția și am fost cu gândul alături de ei. Îi felicit pentru toate rezultatele”, Claudiu Mârlogeanu, redactor Realitatea Petrileană.

​***

Foarte multe mesaje, la adresa echipei Inter Petrila, au venit în timpul transmisiei LIVE pe internet și prin intermediul mesageriei. Îi asigur pe toți că au fost transmise mai departe echipei, iar aceștia vă mulțumesc tuturor.

[slideshow_deploy id=’17636′]