S-au tras la sorţi partidele din sferturile şi semifinalele Cupei României, faza judeţeană Hunedoara

La sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara s-au tras la sorţi partidele din sferturile şi semifinalele Cupei României, faza judeţeană.

Transparența tragerii la sorţi, a fost asigurată de reprezentanţii presei sportive din judeţ care au extras echipele din urne.

Astfel, în sferturile de finală, care vor avea loc în 17 mai, de la ora 17.30, se vor juca următoarele partide:

 

CS Ghelari – Inter Petrila (finalistă din 2016);

Victoria Dobra – Hercules Lupeni

CS Comunal Ilia – Şoimul Băiţa (câştigătoarea din 2016).

 

Cel de-al patrulea meci trebuia să se dispute între Mureşul Pricaz și Retezatul Haţeg dar, echipa din Pricaz s-a desfiinţat în această iarnă iar Retezatul Hațeg a acces direct în semifinale fără a juca. În această fază, echipele de Liga a V-a vor fi gazde.

 

Cea de-a doua tragere la sorţi a fost pentru stabilirea programului semifinalelor, care se vor juca în 31 mai, de la ora 17.30, de data aceasta pe terenuri neutre.

 

Astfel, câştigătoarea din partida Victoria Dobra – Hercules Lupeni va înfrunta pe Retezatul Haţeg iar învingătoarea din duelul CS Comunal Ilia – Şoimul Băiţa va întâlni pe învingătoarea partidei din duelul Victoria Dobra – Inter Petrila.

 

Finala Cupei României – Faza Județeană se va juca de asemenea pe teren neutru iar aceasta se va disputa în 9 sau 10 iunie.

[slideshow_deploy id=’20328′]