Liceele Văii Jiului invitate pe terenul de fotbal, la Cupa Universitas 2017

upet baza sportivaÎnainte de examenul admiterii la facultate, Universitatea din Petroșani le propune elevilor din clasele a XII-a de la Colegiile din Valea Jiului o inedită întrecere sportivă.

Astfel, vineri 12 mai 2017, pe terenul sintetic din complexul spotiv al Universității din Petroșani vor avea loc meciurile din cadrul competiției ”Cupa Universitas 2017”. Competiția este organizată de Universitatea din Petroșani, prin echipa de fotbal a profesorilor Universității din Petroșani, în parteneriat cu CS Știința Petroșani și Școala Postliceală ”Carol Davilla”. În cadrul acestei competiții se vor întrece echipele reprezentative ale claselor a XII-a de la: Liceul Teoretic “Mircea Eliade” Lupeni, Colegiul Tehnic “Mihai Viteazu” Vulcan, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Petroșani, Colegiul Economic “Hermes” Petroșani, Colegiul Tehnic “Dimitrie Leonida” Petroșani, Colegiul Național de Informatică “Carmen Silva” Petroșani, Colegiul Național „I.C. Brătianu” Hațeg, Colegiul Tehnic “Constantin Brâncuși” Petrila.

Partidele se vor desfășura pe tot parcursul zilei de vineri, 12 mai cu începere de la ora 9,00.

”Echipele reprezentând liceele Văii Jiului vor fi repartizate în două grupe, urmând ca primele două clasate din fiecare grupă să se întâlnească în semifinale. Partidele din cadrul grupelor se vor desfășura în două reprize pe durata a 15 minute. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc în data de 11 mai 2017 orele 15, la Pro-rectoratul cu probleme studențești al Universității din Petroșani. În încheierea competiției o selecționată a elevilor Liceelor Văii Jiului va disputa un meci demonstrativ cu echipa profesorilor Universității din Petroșani”, spune prof.univ.dr.ing. Eduard Edelhauser, prorector management universitar la Universitatea din Petroșani.

fotbal upet

[slideshow_deploy id=’24093′]