La Liceul Retezat din Uricani, elevii au talent !

elevi liceu uricaniDupă experiențele interesante și plăcute trăite la Carnavalul de Halloween și la Balul Primăverii, Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul Tehnologic Retezat Uricani, cu sprijinul Primăriei orașului Uricani și al Consiliului Local, și-au propus să organizeze, în perioada 22-23 mai 2017, pe scena Casei de Cultură din localitate, spectacolul-concurs ”Elevii au talent”, eveniment la care sunt așteptați să participe, în calitate de concurenți sau de spectatori, elevii din cadrul liceului și colaboratorii acestora.

Evenimentul va fi precedat de o reprezentație artistică-surpriză care va avea loc în ziua de 22 mai 2017, la ora 1300, în parcul de lângă Oficiul Poștal din orașul Uricani.

Concursul este organizat pe următoarele secțiuni:

  • Muzică (populară, ușoară, instrumentală);
  • Dans(popular, modern);
  • Teatru;
  • Desen artistic;
  • Diverse.

Potrivit organizatorilor, premiile vor fi acordate pe categorii de vârstă, grație sprijinului oferit de numeroșii sponsori.

Aceștia speră ca acest spectacol să le ofere copiilor posibilitatea  de a-și pune în valoare creativitatea, ingeniozitatea și iscusința, iar profesorilor modalitatea de a descoperi talente autentice.

[slideshow_deploy id=’19661′]